Snikkeriet

Alternative behandlinger

Kinesiologi, aromaterapi, lymfedrenasje, kostanalyse.

Kinesiologi

Kinesiologi;-er ein unik  metode som gjennom muskeltesting spør din kropp om kva grunnen til at smerter, ubehag, sjukdommar  eller vanskar i livet har dukka opp.Sjå utfyllande forklaring.

Spesialisten på ditt liv er nemleg deg,- og alle opplysningar du treng til å bli frisk og kommadeg vidare i livet  er  lagra i Din "computer"!

Kinesiologen hjelper deg med tolking av svara og saman kjem de fram til tiltak for betre helse

Det finns igen enkel forklaring på denne ofte effektive behandlinga, men ein liten samanlikningsmodell følger:

Vi samanliknar ofte hjernen vår med ein datamaskin. Alt vi har opplevd og erfart frå vi vart fødde ligg lagra i oss, all informasjon om oss både fysisk, psykisk og åndeleg.  Kinesiologien har utvikla eit system der vi nyttar oss av musklane i kroppen for å testa ut kva det er som skaper ubehag og problemer i oss.  Det kan vera matvarer som ikkje er bra for oss, eller det kan f. eks. være situasjonar eller kjensler.

 Kinesiologi handlar mykje om å løfta informasjonen om oss opp på bevissthetsnivået slik at vi ser og forstår kvifor dette skapar problemer for oss.  Når vi er bevisst bakgrunnen for problemet har vi eit valg i forhold til det.  Vi kan derfor velgja å erstatta det negative med positivt.  Problemer som derimot ikke er bevisste vil skapa stress på kroppen vår, men vi vil ikkje vita kva årsaka er, eller korleis vi skal løysa opp i det.

 Mange som har slete med problemer i årevis, har fått løyst opp i dette ved hjelp av kinesiologi. Det kan for eksempel vera  panikk for å snakka i ein forsamling, flyskrekk, lavt sjølvbilete eller fysiske problemer som vonde knær eller vond rygg. Det er en utruleg a-ha-opplevelse mange får når dei merker at kroppen "snakker", og det berre MÅ opplevasts.

Aromaterapi;  - ein kombinasjon av muskelmassasje,virksame oljer og reint velvære.avspenning og bruk av eteriske oljer. Massasjen verkar oppmjukande og drenerande på stiv muskulatur og  i kombinasjon med eteriske oljer  fører dette til bl.a. auka sirkulasjon, slaggutrensing,stimulans av ulike nerver og organer i kroppen og  fører også til ei god  kjensle av velvære og avspenning.

 Hudpleie;Kvar dag vert huda vår påverka av forureining,stress og usunne matvarner.Med tanke på kor store påkjenningar  huda vert utsett for,.er det avgjerande å gje huda fokus og stell  for at den skal behalda ein frisk og klar utsjånad.Hudpleie er ei hjelp til å behalda sin friske utsjånad og glød trass desse faktorane.

 

 

Underholdningsåret 2017

Vi tar mål av oss, til å ha underholdning gjennom 2017 - kvar fredag og lørdag. Med jam, fortrinnsvis kvar einaste fredag. Mange dyktige band har besøkt oss og steminga har stått i taket dei fleste lørdagane også.Velkommen til deg som brenn for live musikk!

Konserter 2018

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre. I 2018 blir det spennande konsertar og dansearrangement i alle genrar og Rosendal Fest går av stabelen som vanleg 25-27 mai.

Link til konsertoversikt: Link

KONSERTOVERSIKT 2019

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre.

Link til konsertoversikt: Link

Rosendal Fest

Les meir om desse fargerike gruppene på våre sider på Facebook. Bli venner med Påfyll Snikkeriet eller søk på Rosendal Fest.

 

Meirso Country Band

Dette bandet står med publikumsrekord hjå oss i 2015! Meiso Country Band består av SjefsJammarar på Snikkeriet over ei årrekkje og det er ikkje få timar desse har lagt ned i lidenskapen sin, musikk til hyggje og begeistring ;) i 2019 blir det Vårcountryfest 18.05  på Samfunnshuset i Rosendal.

Snikkeriet kan tilby deg

Hold bryllupsdagen i Snikkeriet !

Din Pakke ! Mat, sightseeing, underholdning.

Telefon: 41406991 - Adresse: Rosendalsv.15 - e.mail:elisnikkeriet@gmail.com