Snikkeriet

Kafé, Catering og Private Arrangement

I lokalet på Snikkeriet har vi bar og sitjeplass til ca.50 personer.Til arrangement kan vi og tilby levande musikk og storskjerm for bilde/film. Ein stor utandørs terrasse er koselig å bruke på fine dagar:)

Vurder oss ved jubileum, bursdager, bryllup, konfirmasjon, begravelse, barnedåp,kurs, arbeidsmøter, årsmøter, avslutningar, foredrag og liknande.

Vi leverer "Ta med Mat" ut av huset til ulike arrangement eks.vis "Picnic i Steinparken", konfirmasjonar og liknande.

Kom innom og vær kreativ med oss og vi finn ut kva som passar deg best og gir deg eit godt tilbud. Du kan også ta kontakt på telefon -ring: 53481400  eller skriv på e-mail : eli@snikkeriet.no

  

Underholdningsåret 2017

Vi tar mål av oss, til å ha underholdning gjennom 2017 - kvar fredag og lørdag. Med jam, fortrinnsvis kvar einaste fredag. Mange dyktige band har besøkt oss og steminga har stått i taket dei fleste lørdagane også.Velkommen til deg som brenn for live musikk!

Konserter 2018

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre. I 2018 blir det spennande konsertar og dansearrangement i alle genrar og Rosendal Fest går av stabelen som vanleg 25-27 mai.

Link til konsertoversikt: Link

KONSERTOVERSIKT 2019

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre.

Link til konsertoversikt: Link

Rosendal Fest

Les meir om desse fargerike gruppene på våre sider på Facebook. Bli venner med Påfyll Snikkeriet eller søk på Rosendal Fest.

 

Meirso Country Band

Dette bandet står med publikumsrekord hjå oss i 2015! Meiso Country Band består av SjefsJammarar på Snikkeriet over ei årrekkje og det er ikkje få timar desse har lagt ned i lidenskapen sin, musikk til hyggje og begeistring ;) i 2019 blir det Vårcountryfest 18.05  på Samfunnshuset i Rosendal.

Snikkeriet kan tilby deg

Hold bryllupsdagen i Snikkeriet !

Din Pakke ! Mat, sightseeing, underholdning.

Telefon: 41406991 - Adresse: Rosendalsv.15 - e.mail:elisnikkeriet@gmail.com