Snikkeriet

Snikkeriets Historie

Litt om Snikkeriets historie

Naturhuset Snikkeriet er eit ombygd møbelsnikkeri frå 1930. Denne store møbelverktstaden  vart grunnlagt av 11 tømrarar og møbelsnikkarar som gjennom ca 35 år laga mange av Rosendals noverande boligmasse samt spisestover, soveromsmøblement  og anna fint trehåndtverk. Den gamle stilen og den røffe atmosfæren er tatt vare på.Kafe/restauranten er møblert med mange av dei gamle møblane som ofte var å finna i  i interiøret frå den tida. I huset er det behandlingssenter,  kurslokale/ selskapslokale,kunstverkstad med utsalg og utstilling, samt 5 utleigeleiligheter. Her finner du også administrasjonen for Livskvalitetsenteret.Det koselige og intime uteområdet vårt er populært i sommarhalvåret. Naturhuset Snikkeriet ligg sentralt i Rosendal, rett overfor Rådhuset og vakkert mellom to av Kvinnheradsfjella.

Underholdningsåret 2017

Vi tar mål av oss, til å ha underholdning gjennom 2017 - kvar fredag og lørdag. Med jam, fortrinnsvis kvar einaste fredag. Mange dyktige band har besøkt oss og steminga har stått i taket dei fleste lørdagane også.Velkommen til deg som brenn for live musikk!

Konserter 2018

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre. I 2018 blir det spennande konsertar og dansearrangement i alle genrar og Rosendal Fest går av stabelen som vanleg 25-27 mai.

Link til konsertoversikt: Link

KONSERTOVERSIKT 2019

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre.

Link til konsertoversikt: Link

Rosendal Fest

Les meir om desse fargerike gruppene på våre sider på Facebook. Bli venner med Påfyll Snikkeriet eller søk på Rosendal Fest.

 

Meirso Country Band

Dette bandet står med publikumsrekord hjå oss i 2015! Meiso Country Band består av SjefsJammarar på Snikkeriet over ei årrekkje og det er ikkje få timar desse har lagt ned i lidenskapen sin, musikk til hyggje og begeistring ;) i 2019 blir det Vårcountryfest 18.05  på Samfunnshuset i Rosendal.

Snikkeriet kan tilby deg

Hold bryllupsdagen i Snikkeriet !

Din Pakke ! Mat, sightseeing, underholdning.

Telefon: 41406991 - Adresse: Rosendalsv.15 - e.mail:elisnikkeriet@gmail.com