Snikkeriet

Påfyll Kropp og Velvære

Kinesolog Eli Kvalvågnes har 20 års erfaring innen denne alternative behandligsformen.

Mattest (matintoleranse som påvirker energinivået i kroppen negativt) kan foretas. 

Bestilling av time på 41406991 

Kinesiologiens grunnleggende idé er at et svekket organ følges av svekkelse i en muskel. Ved å teste muskelstyrker i forskjellige situasjoner, undersøker en kinesiolog om det foreligger psykiske eller fysiske ubalanser eller blokkeringer i energisystemet.

Det er så terapeutens oppgave i bidra til å skape balanse, strukturelt, kjemisk og psykisk. Kinesiologen behandler ikke sykdommer eller symptomer som sådan, men i følge utøverne, testes og balanseres livsenergien slik at man styrker personens selvhelbredelsesprosesser.

Underholdningsåret 2017

Vi tar mål av oss, til å ha underholdning gjennom 2017 - kvar fredag og lørdag. Med jam, fortrinnsvis kvar einaste fredag. Mange dyktige band har besøkt oss og steminga har stått i taket dei fleste lørdagane også.Velkommen til deg som brenn for live musikk!

Konserter 2018

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre. I 2018 blir det spennande konsertar og dansearrangement i alle genrar og Rosendal Fest går av stabelen som vanleg 25-27 mai.

Link til konsertoversikt: Link

KONSERTOVERSIKT 2019

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre.

Link til konsertoversikt: Link

Rosendal Fest

Les meir om desse fargerike gruppene på våre sider på Facebook. Bli venner med Påfyll Snikkeriet eller søk på Rosendal Fest.

 

Meirso Country Band

Dette bandet står med publikumsrekord hjå oss i 2015! Meiso Country Band består av SjefsJammarar på Snikkeriet over ei årrekkje og det er ikkje få timar desse har lagt ned i lidenskapen sin, musikk til hyggje og begeistring ;) i 2019 blir det Vårcountryfest 18.05  på Samfunnshuset i Rosendal.

Snikkeriet kan tilby deg

Hold bryllupsdagen i Snikkeriet !

Din Pakke ! Mat, sightseeing, underholdning.

Telefon: 41406991 - Adresse: Rosendalsv.15 - e.mail:elisnikkeriet@gmail.com