Snikkeriet

Den syngende servitør

Eli Kvalvågnes, ejer af Snikkeriet og musiker   

 På snikkeriet finn du  Eli Kvalvågnes.

Eli er utdanna kinesiolog, og er dagleg leiar av Naturhuset Snikkeriet somho eig saman med mannen Tor Kvandal (vår vaktmester og en del av Åkrafjorden jakt) Sjå :  www.hjortyejakt.info.   Eli er også musikkengasjert og har gjennom ei årrekke  vore kurshaldar , gitarist og sangar. Ho og mange gode medhjelparar står i spissen for den populære Jamsession som er Snikkeriet sin største attraksjon. Er du i Rosendal,.er det et "must" å få med seg denne på ein fredagskveld.

Reglane for Jamsession er enkle. Dersom du vil opptre med sang,instrument etc. kjem du gratis inn. Gjer du ei brukbar opptreden, får du forfriskningar frå baren og er du med å spela mykje av kvelden , vert du tilgodesett med deler av billettinntektene , sjølsagt etter avtale :) Velkommen til magisk Jam på Snikkeriet!

 

Underholdningsåret 2017

Vi tar mål av oss, til å ha underholdning gjennom 2017 - kvar fredag og lørdag. Med jam, fortrinnsvis kvar einaste fredag. Mange dyktige band har besøkt oss og steminga har stått i taket dei fleste lørdagane også.Velkommen til deg som brenn for live musikk!

Konserter 2018

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre. I 2018 blir det spennande konsertar og dansearrangement i alle genrar og Rosendal Fest går av stabelen som vanleg 25-27 mai.

Link til konsertoversikt: Link

KONSERTOVERSIKT 2019

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre.

Link til konsertoversikt: Link

Rosendal Fest

Les meir om desse fargerike gruppene på våre sider på Facebook. Bli venner med Påfyll Snikkeriet eller søk på Rosendal Fest.

 

Meirso Country Band

Dette bandet står med publikumsrekord hjå oss i 2015! Meiso Country Band består av SjefsJammarar på Snikkeriet over ei årrekkje og det er ikkje få timar desse har lagt ned i lidenskapen sin, musikk til hyggje og begeistring ;) i 2019 blir det Vårcountryfest 18.05  på Samfunnshuset i Rosendal.

Snikkeriet kan tilby deg

Hold bryllupsdagen i Snikkeriet !

Din Pakke ! Mat, sightseeing, underholdning.

Telefon: 41406991 - Adresse: Rosendalsv.15 - e.mail:elisnikkeriet@gmail.com