Snikkeriet

underholdning

Fredagskveldene har vi musiker-jam, der alle som har musikalske bidrag kan gå på scenen. Dei som opptrer kjem inn gratis, mens gjester betaler kr. 80 i cover charge.Det er berre å ta kontakt med staben og så planlegg vi dette i programmet for kvelden. Det kan ofte være kø av folk som har lyst til å bidra, så vær ute i god tid:)

Kvar fredag heile året er det Jamsessions på Snikkeriet.

Lørdager gjennom heile året  er det konsertar eller karaoke på Snikkeriet. Ta med venner og opplev den unike stemninga på Jamsession eller konsert med regionens beste underhaldningsband!

Siden 2008 har vi hatt musikk på fredagskveldar og det har vert en stor suksess. Både lokale og "globale" musikere har beriket oss med flott musikk og kreativitet.  Vi kommer til å ha mange bilder frå disse kveldene på hjemmesiden og Facebooksida Påfyll Snikkeriet i framtida. Vårt eige band, The Husbands, som har varierande besetning og sirkulerande oppgåver, spelar ofte på disse kvelder. Vi gir gjerne plass for andre som har lyst til å gå på scenen og berike kvelden.

SjefsJammarar gjennom mange år og artistar du kan ofte høyra på Snikkeriet er:

Eli Kvalvågnes, Stig Klette, Atle Fredheim, Yngvar Gjesdal, Hans Martin Hjelmeland, Rune Rangsæter, Oddgeir Røssland, Per Bråtun, Vibeke Fredheim, Kari Sunita Kumar, Anita Murell, Anders Gaute Kristiansen,Thor Ivar Hellesøy, Tor Øystein Havnerås, Mads Moland Træen, Roger Sjøvold Dalland, Vivi- Ann Brede, Sindre Aksnes m. fl.

Underholdningsåret 2017

Vi tar mål av oss, til å ha underholdning gjennom 2017 - kvar fredag og lørdag. Med jam, fortrinnsvis kvar einaste fredag. Mange dyktige band har besøkt oss og steminga har stått i taket dei fleste lørdagane også.Velkommen til deg som brenn for live musikk!

Konserter 2018

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre. I 2018 blir det spennande konsertar og dansearrangement i alle genrar og Rosendal Fest går av stabelen som vanleg 25-27 mai.

Link til konsertoversikt: Link

KONSERTOVERSIKT 2019

På vår konsertoversiktside finner du konserter i mange sjangre.

Link til konsertoversikt: Link

Rosendal Fest

Les meir om desse fargerike gruppene på våre sider på Facebook. Bli venner med Påfyll Snikkeriet eller søk på Rosendal Fest.

 

Meirso Country Band

Dette bandet står med publikumsrekord hjå oss i 2015! Meiso Country Band består av SjefsJammarar på Snikkeriet over ei årrekkje og det er ikkje få timar desse har lagt ned i lidenskapen sin, musikk til hyggje og begeistring ;) i 2019 blir det Vårcountryfest 18.05  på Samfunnshuset i Rosendal.

Snikkeriet kan tilby deg

Hold bryllupsdagen i Snikkeriet !

Din Pakke ! Mat, sightseeing, underholdning.

Telefon: 41406991 - Adresse: Rosendalsv.15 - e.mail:elisnikkeriet@gmail.com